Slēptās erogēnās zonas dažādām zodiaka zīmēm

Katrai zodiaka zīmei ir vismaz viena vai divas slēptās erogēnās zonas, kas spējīgas tās nopietni „uzvilkt”. Dažiem patīk, ka spēlējas ar viņu matiem, citi dievina skūpstus uz kakla, bet daži ir spējīgi vienkārši izkust no jutekliskas muguras masāžas.

Šajā rakstā mēs jums atklāsim katras horoskopa zīmes slēptās erogēnās zonas.

 

Auna erogēnās zonas: galva, seja un mati

Auns nevar pateikt “nē” dziļai un jutekliskai galvas masāžai. Bez tā, ka šāda masāža viņus nomierina un padara laimīgākus- tā var novest viņus pilnīga uzbudinājuma pakāpē. Un, ja jūs maigi izlaidīsiet pirkstus caur viņu matiem, viņi burtiski drebēs no eiforijas!

Vērša erogēnās zonas: kakla aizmugure

Slēptākā erogēnā zona atrodas Vērša kakla aizmugurē. Velkot ar pirkstiem uz augšu un uz leju pa šo zonu, jūs varat radīt spēcīgu reakciju, bet jutekliski skūpsti padarīs tos trakus!

Dvīņu erogēnās zonas: rokas un plaukstas

Dvīņus spēj uzbudināt pieskārieni viņu rokām un plaukstām. Glāsti roku aizmugurējā daļā, kā arī viegla plaukstas kutināšana viņus uzbudina acīmredzami!

Vēža erogēnoās zonas: krūtis un vēders

Vēži ir ļoti jūtīgi un uzņēmīgi pret pieskārieniem viņu krūtīm. Viņiem patīk skūpsti, masāža un pat maiga kodīšana. Viss, kas saistīts ar viņu krūšu galiem, var novest Vēžus ekstāzē!

Lauvu erogēnās zonas: mugura un pleci

Lauvas padara vājas pieskārieni mugurai. Viņas mīl dziļu un juteklisku muguras un plecu masāžu. Bet, ja jūs pavilksiet ar pirkstiem gar mugurkaulu, tas ir vēl vairāk paātrinās endorfīnu atbrīvošanos!

Jaunavu erogēnās zonas: vēders un jostas daļa

Jaunavas slēptā erogēnā zona atrodas vēdera centrā. Pieskaroties šim laukumam, var viegli izraisīt satraukumu un nodrošināt viņiem spēcīgu uzbudinājumu. Skūpstot tos ap vidukli, jūs varat būt pārliecināts, ka aizdegsiet Jaunavas kaislību uguni!

Svaru erogēnā zona: mugura

Svaru erogēnā zona atrodas viņu muguras apakšdaļā. Tikai veltiet viņiem juteklisku masāžu šajā ķermeņa daļā un pievienojiet nelielu skrāpēšanu- tas liks viņiem zaudēt prātu!

Skorpionu erogēnās zonas: dzimumorgāni

Protams, šīs ir erogēnās zonas arī citām zodiaka zīmēm, bet Skorpionus šīs vietas uzbudina bez izņēmumiem. To galvenās erogēnās zonas atrodas ap viņu dzimumorgāniem, padarot Skorpionus ļoti jutīgus pat pret vieglāko pieskārienu.

Strēlnieku erogēnās zonas: augšstilbi un sēžamvieta


Ja jūs vēlaties uzbudināt Strēlnieku, pievērsiet uzmanību viņa sēžamvietai un augšstilbiem. Šīs erogēnās zonas nav tik bieži apzinātas, bet tās ir ļoti jūtīgas pret jebkuru pieskārienu, skūpstiem vai masāžu. Viegli glāsti pirkstiem pa gurnu iekšpusi būs pietiekami, lai liktu Strēlniekam drebēt aiz kaisles!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru